Slide VÅRT FÖRSTA MÖTE STEG 1 Under vårt första möte gör vi ett besök hos dig för att samla in information om bostaden och lyssna på dina specifika behov och önskemål. Varje objekt är unikt, när vi får förtroendet att förmedla ett objekt anstränger vi oss för att hitta det där speciella som gör att vi kan matcha rätt köpare för maximal avkastning

Under hela processeen är det viktigt för oss att du som säljare känner dig trygg och nöjd. Därför har vi alltid en kommunikativ relation med alla inblandade parter genom hela försäljningsprocessen.
Slide KONCEPTET STEG 2 En riktigt bra affär kräver ett riktigt starkt koncept. Med ögon för detaljer och en gedigen kunskap om marknaden ser vi till att din bostad presenteras på bästa möjliga sätt. Det kan röra sig om allt från styling till renovering – små investeringar som ger stor avkastning i slutändan.

Vi arbetar med branschens vassaste fotografer, stylister och designer för att få fram ett både välskrivet och attraktivt formgivet prospekt.
Slide STRATEGIN STEG 3 Kvalitet och kunskap, där har du grundvalarna i vår verksamhet. Därför tar vi alltid fram en väl genomarbetad försäljningsstrategi för varje projekt, där vi anpassar annonseringen specifikt. Det gäller oavsett om det handlar om utvalda tidningar, digitala medier, unika annonslösningar eller kringtjänster.

Vill man gå den diskreta vägen förmedlar vi självklart objekt utanför marknaden via vårt gedigna nätverk av presumtiva köpare. Strategin för just din försäljning utformar vi givetvis tillsammans med dig som säljare, alltid med målsättningen att ge dig maximal utväxling.
Slide AVSLUTET STEG 4 Vi finns med dig från början och arbetar engagerat hela vägen fram till avslut.
Med ett uttalat fokus på långsiktiga relationer tar vi inte bara hand om förmedling och kontraktsskrivningen, utan säkerställer också högsta kundnöjdhet genom hela processen.
Du ska vara mer än nöjd med vårt arbete, för då är vi också nöjda.

Vår ambition är att få förtroendet att även i framtiden hjälpa dig till ditt livs bästa affär.